zondag 20 juli 2014

We zijn weer terug

Een tijdje heeft dit project stilgelegen vanwege persoonlijke omstandigheden. Eind juni heb ik het project weer uit de ijskast gehaald om er verder mee te gaan. Na het plaatsen van de flyer kwamen er weer vele reacties. Helaas ook hele leuke reacties ver buiten Limburg, welke door de afstand helaas niet haalbaar zijn.

Allereerst even een terugblik naar 2013 toen dit project startte.
Er kwamen verschillende reacties van mamma's (soms pappa's) met kindjes die een droomberoep hebben.
brandweer - opticien - boer - geheime agent - prinses - dierenarts - politieagent - barvrouw - patisserie bakster - ambulancechauffeur

De eerste contacten werden gelegd, waarna er van deze tien beroepen er daadwerkelijk 7 interviews hebben plaatsgevonden. Na de interviews was het tijd locaties te regelen.
Helaas zijn 2 reportages niet doorgegaan, waardoor er maar 5 fotoshoots plaats hebben gevonden.

Van deze 5 fotoshoots mag ik er 4 daadwerkelijk gebruiken voor het sponsorproject. Vanuit de politie is er helaas geen toestemming om de gemaakte foto's te publiceren en/of te gebruiken voor dit project. Ondanks dat toch een hele leuke rondleiding en fotoreportage gehad met het meisje dat politieagente wil worden. En dat vind ik net zo belangrijk: een kindje zien genieten en dit mogen vastleggen voor haar.

Van de bovengenoemde 4 fotoshoots staan er 2 online (zie oktober 2013), de andere 2 mogen niet op internet gepubliceerd worden van de ouders. Deze blijven dus nog even verborgen tot dat de producten in de verkoop gaan.
Nu het project weer van de grond is, heb ik de afgelopen weken interviews gehad met verschillende kindjes met bijzonder droomberoepen.

--- YouTuber --- prinses --- voetballer --- fotomodel --- amazone --- brandweerman ---

Het was weer heel leuk om te horen hoe ze de invulling van deze beroepen zien. En nog leuker is het om de shoot zo vorm te geven dat de kindjes een hele leuke ervaring hebben gehad met hun droomberoep. Gelukkig zijn er genoeg locaties die graag hun medewerking verlenen aan dit project....

In de volgende blogs zullen de interviews, tekeningen en natuurlijk de fotoshoots weer belicht worden.

En heb jij of jouw zoon/dochter nog een leuk droomberoep... jullie kunnen je nog altijd opgeven!

Word vervolgd....






Geen opmerkingen:

Een reactie posten