vrijdag 1 augustus 2014

Interviews en tekeningen (juli-augustus-2014)

De eerste interviews en tekeningen van de 2de ronde hebben plaatsgevonden in juli en augustus. Hieronder de tekeningen met een kleine samenvatting van het interview. Want de daadwerkelijke invulling van de fotoshoots en de eindproducten moet wel nog een verrassing blijven!

Levi 5 jaar voetballer
Net als zijn helden van het Nederlands Elftal en Fortuna Sittard wil Levi graag goed kunnen voetballen, ballen afpakken van de tegenstander en natuurlijk ook GOALS maken.

Cas 4 jaar brandweerman
 Cas weet al heel goed wat hij wil... mensen redden. Het leukste wat je als brandweerman mag doen? Blussen

Qena 9 jaar prinses
Als een echte prinses houdt Qena van roze. Wat ze later als prinses gaat doen? Spelen en feestjes vieren in haar eigen kasteel.

Rilana 6 jaar fotomodel
 Met mooie kleren en haar haren mooi gedaan gaat Rilana graag op de foto. Het liefst op een locatie in de natuur. Alleen nog op zoek naar een mini-fotograaf voor haar fotoreportage....

Vanya 9 jaar amazone
 Met haar eigen paard wil ze later dressuurwedstrijden rijden. Ze heeft zelfs al enige ervaring met wedstrijden. En naast de wedstrijden moet ze ook trainen en haar paard verzorgen.

NoĆ« 7 jaar beroemde YouTuber
Mensen amuseren en informeren via YouTube met de spelletjes die hij speelt en de prancs en unboxings die hij gaat verzinnen en filmen. Nu heeft hij ook al een eigen youtube-kanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten